+359877369096 Office@besttravel.bg

Обучения

Обученията който ние организираме

Организиране на обучения

Обученията и тренингите, които Ви предлагаме, са ориентирани към практиката и са предназначени за педагогически специалисти, директори на учебни заведения, счетоводители, финансови и оперативни мениджъри, служители в публичния сектор.

Организиране и провеждане на семинар

Организираме семинари по актуални теми, които имат за цел представяне на нови версии на продукти, обсъждане на казуси от практиката, споделяне на добри решения.
Семинарите се провеждат от квалифицирани лектори, с дългогодишен опит и доказани компетенции в съответната сфера. Учебните сесии са възможност за запознаване с различни технологии, допълване на познанията, обмяна на опит с други специалисти в дадена област.

Тиймбилдинг

Тиймбилдингът е стратегия, която помага групи да станат истински отбори.Тиймбилдингът е да създаваш, да поддържаш и да обогатяваш развитието на една група хора, която се стреми да развие качества на екипност и да се превърне в истински отбор.Тиймбилдинг – програмите са необходими на един колектив за да може да се развива и да работи ефективно, както в ежедневието така и при по-важни и отговорни задачи.

Добри решения

На удобно за вас място

По удобно за вас време

Интересувате ли се от нашите услуги ?

Не се колебайте да се свържете с нас !